Home

BELANGRIJK BERICHT:

Deze website wordt sinds 2016 niet bijgewerkt. Wij hebben er voor gekozen om alle berichtgeving via Facebook te doen. Wilt u ons blijven volgen dan graag via onze Facebook pagina!

 

 

Welkom op de site van Hoondert Rally Team. Deze site is net als de site van het autorallyteam bedoeld om onze vele fans, onze sponsoren en andere belangstellenden te informeren over onze activiteiten.

Hoondert Rally Team wil graag onderscheidend bezig zijn omdat dit volledig aansluit bij onze dagelijkse werkzaamheden. We hopen dat dit u ook aanspreekt en we u tot onze fans mogen rekenen.

Hoondert Rally Team dankt zijn naam aan de hoofdsponsor van het eerste uur, te weten Hoondert Staalbouw. Door de hectiek van het hebben van een eigen bedrijf in een roerige markt is het hebben van een uitlaatklep een noodzaak. Deze uitlaatklep is door Adwin Hoondert onder anderen gevonden in het rally rijden met de auto en sinds 2013 ook met de truck.
Snelheid, behendigheid en samenwerken met de navigator en de rest van de teamleden is essentieel voor een goed resultaat. De adrenaline stijgt ten top tijdens de rally, echter wat velen niet geloven. ….het ontspant!

We hopen dat deze site u enthousiast maakt over ons team en we nodigen u graag uit een rally te bezoeken of ons via de media te volgen.

Kijk ook regelmatig op  https://www.facebook.com/pages/Hoondert-Rally-Team/195736520605998?fref=ts

Hoondert Rally Team, gedreven door snelheid…………..